Selecteer een pagina

Samen bouwen we aan sterke merken

Over ons

Creatief team
Wij zijn Funcke, een creatief team van 10 professionals met verschillende competenties en aandachtsgebieden. Samen bouwen we aan sterke merken en succesvolle online experiences, altijd met een heldere boodschap en oog voor design. De afgelopen 25 jaar werkten we mee aan het succes van meer dan 200 klanten. Vol inspiratie en met hart voor ons vak.
..
Samenwerken
No-nonsense, transparant en kwaliteit, daar staan we voor. Klanten kunnen, als zij dit willen, altijd deel uitmaken van het ontwikkelproces. Co-creatie is ons ding en we zijn echt de ‘creatieve partners’ van onze opdrachtgevers. We denken verder dan onze neus lang is en komen met doordachte oplossing die naadloos aansluiten bij de identiteit en doelstellingen van onze opdrachtgevers.
..
De beste mensen
Voor elk project stellen we een team samen van de beste mensen binnen ons bureau, eventueel aangevuld met professionals uit ons netwerk.
..
Wie wil je spreken?
Kunnen we je helpen bij je communicatie, strategie, of andere doelstelling? Of wil je gewoon eerst een kop koffie drinken, dat kan uiteraard! Bel of mail ons en we maken graag een afspraak.

Team

Niels Boef

Art director

..
niels@funcke.com

Lisa Greuter

Visual Designer

..
lisa@funcke.com

Jorick de Quaasteniet

Vormgever

..
jorick@funcke.com

Laura Henneke

Visual Designer

..
laura@funcke.com

Amber Dekker

Ontwerper

..
amber@funcke.com

Monique Munsterman

Contentmanager

..
monique@funcke.com

Sanne van Doorn

Projectmanager

..
sanne@funcke.com

Richard van Tiggelen

Creatief directeur

..
richard@funcke.com

Ine van der Krabben

Financiële administratie

..
ine@funcke.com

Joris Funcke

Strategisch adviseur

..
joris@funcke.com