Selecteer een pagina

Funcke is officieel partner van WP-Magazines

de alles-in-één publishing tool voor responsive online magazines

Online responsive magazines vol creatieve content én beleving

..
We zijn bijna altijd en overal online en kunnen ons een leven zonder mobiel internet niet meer voorstellen. 53% van de Nederlanders bezit een tablet. 31% van de tabletgebruikers leest kranten en tijdschriften online. Mobiele communicatie is belangrijker dan ooit.

Niet zo gek dat digitale magazines als marketingmiddel sterk in opkomst zijn. Met een online magazine voeg je inspiratie & beleving toe aan je online communicatiemix. Een goed online magazine inspireert, boeit en neemt de lezer mee in een heldere verzameling van samenhangende en inhoudelijk sterke artikelen. Het is daarom een goed alternatief om de band met je doelgroep op te bouwen en te versterken.

Door de geregisseerde en lineaire manier van informeren loods je de lezer op je eigen manier door jouw verhaal. Wanneer je daarbij ook nog eens een goed bladritme en aansprekende creatieve content kunt afstemmen op het profiel van de lezer, dan krijg je de optimale beleving met een hoge conversie. Leestijden in een online magazine variëren van 7 tot 10 minuten per lezer.

Funcke is officieel WP-Magazines Partner en is hiermee klaar voor Online Publishing. Met deze alles-in-één publishing tool voor responsive online magazines maken wij niet alleen prachtige online magazines op basis van de laatste WordPress techniek, maar creëren we bovendien mooie gebruikservaringen voor je klanten.

Bekijk hier een voorbeeld

Meer weten over WP-Magazines?