• Een kop over waarom websites top zijn

  • Hierom vinden wij websites top

   • Ze zijn snel

   • Ze zien er mooi uit

   • Ze hebben veel functies

  • Hierom moet je websites bij ons aanschaffen

   • We kunnen ze goed bouwen

   • We maken een mooi ontwerp

Hier staat een tekstje over wat wij doen namelijk het bouwen van krachtige websites, huisstijlen en we doen aan storytelling. Doen wat je leuk vindt. Wij ontwerpen, bouwen, maken!

Hier staat een kop over websites én digital design

Hier staat een tekstje over wat wij doen namelijk het bouwen van krachtige websites, huisstijlen en we doen aan storytelling.

Ja, websites en dit is een subkop over digital design

Doen wat je leuk vindt. Wij ontwerpen, bouwen, maken!

Websites, huisstijlen en een heldere positionering

Wij zijn een reclamebureau en maken krachtige websites en huisstijlen, met een helder verhaal en hierdoor met een positieve impact op mensen. Dat is waar we voor staan. Kortom: wij geloven in de waarde van design!

Talk to us:
info@funcke.com
023 540 05 54
Instagram

Sitemap:
Home
Brands
About us
Contact

Over ons:
Wij zijn een creatief collectief en samen met onze opdrachtgevers geven wij vorm aan sterke identiteiten, een helder verhaal en een uitgesproken digitale profilering. Ten gevolgen van betekenisvolle ideeën en oplossingen met een positieve impact op mensen, dat is waar we voor staan.

Daarom zijn bij ons werkzaam:
 • Lisa Greuter – Bouwer van websites en Digitaal vormgever
 • Sanne van Doorn – Projectmanager
 • Niels Boef – Grafisch vormgever
 • Amber Dekker – Grafisch vormgever
 • Richard van Tiggelen – Creatief directeur
 • Jorien Korn – Digitaal vormgever

Hierdoor is dit wat we doen:

Strategie
Wie ben je? Waarin verschil je zo van jouw concurrenten? Door beproefde methodes vinden wij antwoorden op deze vragen en komen niettemin tot de kern van jouw bedrijf. Daarom zetten wij deze waarden creatief in (en daar staat tegenover) voor het succes van jouw merk of organisatie.

Identiteit
Breng je in al jouw communicatie dezelfde waarden en gevoel over? Wij vertalen daarom jouw strategie in tekst en beeld zodat je altijd en overal jouw eigen unieke identiteit overbrengt. Hierdoor is het consistent, herkenbaar en krachtig.

Online
In onze online oplossingen zoeken we daarom altijd naar de juiste mix van merkbeleving, gebruiksvriendelijkheid en conversie. Zodoende ontwikkelen wij optimaal responsive webdesign met als gevolg afgestemd op gebruik voor mobiel, tablet en pc.

Campagnes
Niettemin hoe krijg je aandacht voor jouw merk? En hoe verandert evenals jouw gedrag? Wij ontwerpen op dezelfde wijze effectieve campagnes, creatieve content en zetten daarom de juiste mix van kanalen in. Zo brengen we mensen in beweging, maar nemen ook je het hele proces uit handen.

Een creatief collectief

Samen met onze opdrachtgevers geven wij vorm aan sterke identiteiten en daardoor een helder verhaal en met een uitgesproken digitale profilering. Betekenisvolle ideeën en oplossingen en hierdoor met een positieve impact op mensen, dat is waar we voor staan. Zodoende doen wij wat we leuk vinden. Desalniettemin betekent dit elke dag met plezier naar kantoor. Funcke brengt advies uit eerst altijd voor jou en bovendien speciaal op maat.

Strategie

Wie bent u? Waarin verschilt u van uw concurrenten? Via ons creatief collectiefbeproefde methodes vinden wij antwoorden op deze vragen en komen tot de kern van uw bedrijf. Deze waarden zetten wij creatief in voor het succes van uw merk of organisatie.

Identiteit

Brengt u in al uw communicatie dezelfde waarden en gevoel over? Wij vertalen uw strategie in tekst en beeld zodat u altijd en overal uw eigen unieke identiteit overbrengt. Consistent, herkenbaar en krachtig.

Online

In onze online oplossingen zoeken we altijd naar de juiste mix van merkbeleving, gebruiksvriendelijkheid en conversie. Wij ontwikkelen optimaal responsive webdesign afgestemd op gebruik voor mobiel, tablet en pc.

Campagnes

Hoe krijgt u aandacht voor uw merk? En hoe verandert u gedrag? Wij ontwerpen effectieve campagnes, creatieve content en zetten de juiste mix van kanalen in. Zo brengen we mensen in beweging en nemen u het hele proces uit handen.

Daarmee zijn wij Funcke, een creatief collectief van 10 professionals met verschillende competenties en aandachtsgebieden. Hierdoor bouwen we samen bouwen we aan sterke merken en succesvolle online experiences, altijd met een heldere boodschap en oog voor design. De afgelopen 25 jaar werkten we mee aan het succes van meer dan 200 klanten. Vol inspiratie en met hart voor ons vak.

Kunnen we je helpen bij je communicatie, strategie, of andere doelstelling? Of wil je gewoon eerst een kop koffie drinken, dat kan uiteraard! Bel of mail ons en we maken graag een afspraak.

De kat sprong uit het raam, waarna hij op vier poten landde en meteen wegrende.

Aanvankelijk dacht ik eerst dat hij mij niet zag zitten, maar toch kwam ik er later achter dat hij mij ook heel leuk vond. Intussen zijn we inmiddels al vijf jaar bij elkaar.

Hierom staat hier een tekst

Kenny gaat slapen, want hij is moe en daarmee een creatief collectief.
Haiko was blij, omdat hij veel cadeautjes voor zijn verjaardag had gekregen.
Margot houdt ontzettend van spruitjes, maar ik vind ze behoorlijk vies.
Mijn kleine zusje heeft alles van eenhoorns. Zo heeft ze een eenhoornpyjama, eenhoornsokken en -behang. Een ander mooi voorbeeld is haar nieuwe eenhoornrugtas. Die heeft ze voor haar verjaardag gekregen.
Danny heeft veel goede vrienden: Bert, Jarno, Mustafa en Khalid. Ook Kian en Djoeke horen tot zijn vriendengroep. Tenslotte heeft hij nog een allerbeste vriend: Jay.
Nadia moet nog zoveel doen. Ten eerste heeft ze een enorme berg huiswerk. Ten tweede moet ze van haar moeder vandaag haar kamer opruimen. Ten derde wil de hond nog graag een rondje met haar lopen en tenslotte gaat ze haar penvriendin in Canada een brief schrijven.

En daarmee creatief collectief tekstje

Daisy houdt niet van kroketten, maar ze vindt frikadellen echt overheerlijk. In rekenen is Rob erg goed. Met taal heeft hij echter meer moeite. In tegenstelling tot zijn moeder; die spreekt drie talen vloeiend. Dit jaar hebben we 150 aanmeldingen voor de talentenjacht, tegenover 48 vorig jaar. Ons evenement wordt steeds populairder! Paarden verharen twee keer per jaar. In de lente krijgen ze een dunnere zomervacht en in de herfst een dikke wintervacht. Hetzelfde geldt voor veel honden. Eiken en beuken verliezen in de winter hun blad, evenals berken en populieren.

Ook nog een titel met creatief collectief

Kevin had niet voor niets zo hard geleerd. Hij wilde namelijk zijn zieke oma opvrolijken. Samenvattend werd Harun eerste tijdens de hardloopwedstrijd, Joost vijfde en Patrick zevende. Kortom, kom in actie als je ziet dat iemand uit je klas gepest wordt. Uiteindelijk is dat voor iedereen het beste! Dat betekent dat kinderen best zo af en toe een snoepje mogen eten. Als ze maar niet te veel zoetigheid binnenkrijgen. Leef dus gezond, maar vier zo af en toe een heerlijk zoet feestje! Tot slot kunnen we concluderen dat een puppy opvoeden niet makkelijk is, maar wel heel erg de moeite waard. Dierendag is leuk voor dieren, want ze worden extra verwend.

Hier staat een titel met een creatief collectief

De meeste dieren krijgen cadeautjes, maar sommige dieren hebben dat geluk niet. Mark houdt van appels, peren en sinaasappels. Sietske heeft haar huiswerk gemaakt, maar ze is het vergeten. Ik hou van allerlei soorten fruit, bijvoorbeeld aardbeien. Om twaalf uur komt het bezoek, dus begin snel met opruimen!

Super creatief collectief

Yael is intelligent, evenals haar zus. Ilhan wil een auto kopen, om zijn spullen te vervoeren. Het is vanavond koopavond, daardoor kan het drukker zijn op de weg. Patrick heeft zijn schuur opgeruimd, want hij gaat zijn schuur opknappen. Hij mag vanavond naar de bioscoop, mits hij zijn huiswerk maakt. Ik ga de woonkamer opruimen, later ruim ik de zolder op.

Ook nog een kop

Het huis is stevig gebouwd. Bovendien is het duurzaam. Vaak wordt er aan het begin wat gember en wasabi gebracht, hoewel ze dit bij veel tafels aan het einde van de rit weer ongebruikt mee terugnemen de keuken in. Zonde, want het staat er niet voor niks. Zo is de gember namelijk bedoeld om de smaak te neutraliseren, en je hoort het dus eigenlijk tussen de verschillende sushi door te eten.

Net zoals de gember, is ook de wasabi een aanrader. Uiteraard moet je hier wel extra voorzichtig mee zijn, omdat het nogal scherp is. Mocht je onverhoopt te veel hebben ingenomen, stop dan met ademen door je mond en adem snel in en uit door je neus. Je zult merken dat het branderige gevoel binnen een paar seconden weg is.

Dit artikel gaat over websites

Je moet je websites ontbijt opeten voordat je naar school gaat. Ik wil liever niet meer een krantenwijk lopen, maar ik heb geld nodig voor een nieuwe scooter. Wij hebben thuis vier honden. Verder hebben we nog een paard in de wij staan. Ik zou niet weten wanneer mijn ouders zijn getrouwd. Het is alweer zo lang geleden. Kelly werd vroeger veel gepest. Desondanks is ze nu een zelfverzekerde vrouw geworden. ‘Zou je tijdens het eten je telefoon weg kunnen leggen?’ Vroeg mijn moeder voor de zoveelste keer. Een zebra is eigenlijk bijna hetzelfde als een paard. Hij is automonteur van beroep. Daarnaast zit hij bij de vrijwillige brandweer.

Inleiding over websites

De inleiding van een tekst is vaak een anekdotische inleiding. Dit is een kort, leuk verhaaltje waarmee je de belangstelling van de lezer probeert te wekken. Belangstelling wekken is het eerste doel van de inleiding. Hiernaast introduceer je het onderwerp van de tekst.
Per tekstsoort heb je een andere soort inleiding. Bij een uiteenzetting geef je doorgaans alleen het tekstonderwerp. Bij een beschouwing geef je vaak een vraag of probleemstelling. De inleiding van websites een betoog kan een vraag bevatten, maar het is gebruikelijk dat je de stelling geeft. Als je een gecompliceerde tekst schrijft, is het gebruikelijk om informatie te geven over de opbouw van de tekst. Eerst geef ik oorzaken van het probleem en daarna de mogelijke oplossingen.

Dit is een kop met websites

Eerst gaat John naar de groenteboer, daarna gaat hij naar de bakker en tot slot naar de slager. Deze leren tas is klein, maar je kunt er best veel in meenemen. Het sneeuwt, toch word ik niet nat. Je kunt websites beter niet gaan roken. Ten eerste is het slecht voor de gezondheid, daarnaast stinkt het en het kost veel geld. Jan zou haar eigenlijk toch ook eens ten huwelijk moeten vragen, vond Anne. Maar toen realiseerde ze zich dat hij voorlopig nog geen plannen had voor een aanzoek. Dat maakte haar zoals zo vaak moedeloos.

Hier staat een onderregel digital design en met name websites

Ayse wil appels en peren kopen. Verder aardappelen en daarnaast wat groenten en tot slot brood. Lidl verkoopt geen verse vis, zodat Robert naar de visboer moet. Tom heeft, net als zijn neef, gekozen voor het patat. Door veel te lezen, kun je je woordenschat vergroten. Jolanda kan niet meer naar die hondenshow, omdat zij allergisch is voor honden.

Dit is een tussenkop websites

Als je eerst je huiswerk afmaakt (voorwaarde), mag je naar je vrienden gaan. Emma vindt haar vrienden belangrijk, dus besteedt ze daar veel tijd aan. Uiteindelijk haalt ze daardoor geen hoge cijfers. Ik zou graag Portugees willen leren spreken, want het is een wereldtaal die door ongeveer 215 miljoen mensen in verschillende landen wordt websites gesproken. Omdat mijn opa en oma een grote, witte kat hebben, wil ik ook zo’n zelfde kat. Wat een slechte actiefilm was dit! Er zat geen verhaal in en hij duurde veel te lang. Kortom: dit was zonde van mijn geld.

Kop, kopper, kopst websites en digital design

Ik zou graag Spaans willen leren spreken, omdat ik vaak naar landen ga waar ze deze taal spreken (reden). Als ik een hond neem, wil ik alleen een grote hond. Zo’n hond als mijn buren ook hebben bijvoorbeeld (voorbeeld). Ik zou graag goed Engels willen leren praten (uitspraak), want het is een wereldtaal (argument). Omdat mijn buren een hele mooie en fijne auto hebben (argument), wil ik zo’n zelfde auto (uitspraak).

Kopje nummer 1000 over digital design en uiteraard websites

Ik zou graag een tweede taal leren (uitspraak), zoals Spaans (voorbeeld). De sportdag was goed georganiseerd (uitspraak). Zo werd er genoeg water uitgedeeld en we hadden genoeg rustmomenten (toelichting). Ik heb geen lunch meer (gevolg), want ik heb al mijn brood al opgegeten (oorzaak). Bij de bakker was al het brood al verkocht (oorzaak). Daardoor moest Mark naar de supermarkt om brood te halen (gevolg).

En dit is de zoveelste alinea over websites en digital design

Om nog op tijd op school te komen (doel), ga ik toch maar fietsen in plaats van lopen (middel). Mijn buurvrouw gaat vanavond collecteren (middel). Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel dat opkomt voor de dieren (doel). Ik heb besloten om vanmiddag naar de kapper te gaan (uitspraak), omdat ik mijn haren websites nu echt te lang vind (reden). Ik verbrand heel snel en ik kan slecht tegen hitte (uitspraak). Om die reden ga ik nooit naar een warm land op vakantie (reden).

Nog een subkopje met websites

Ik wil graag een voldoende halen voor mijn tentamen Nederlands. Daarom wil ik nu al gaan beginnen met leren. Ik vind dat de school ons donderdag een vrije dag moet geven, omdat we anders de halve finale van het WK voetbal missen! Een deel van de Nederlanders vindt dat Zwarte Piet moet veranderen naar Roetveegpiet. Echter, een andere groep is daar juist op tegen!

Een kop met websites

Hij komt niet omdat hij geen zin heeft. De kat sprong uit het raam, waarna hij op vier poten landde en meteen wegrende. Ik ga elke zondag wielrennen, behalve als het hard waait. Aanvankelijk dacht ik eerst dat hij mij niet zag zitten, maar toch kwam ik er later achter dat hij mij ook heel leuk vond. Intussen zijn we inmiddels al vijf jaar bij elkaar. Vroeger hield ik niet van spruitjes, maar intussen ben ik er dol op.

Nu doen we nog een kop over websites en over digital design

Daarnaast houd ik ook veel van boerenkool en vissticks. In het weekend maak ik nooit huiswerk. Ik doe dan alleen leuke dingen, zoals afspreken met vrienden, gamen en boeken lezen. Soms geeft de websites docent op vrijdag huiswerk voor maandag, waardoor mijn weekendplannen in het water vallen. Volgens mij doet hij dat gewoon met de bedoeling ons te pesten. Om die reden is hij mijn minst favoriete docent. Voor mijn opstel zal ik vast wel een voldoende halen, mits ik de signaalwoorden goed gebruik.

Dit is een subkop websites

Op zaterdag heb ik een voetbalwedstrijd en op zondag ga ik naar de stad met vrienden. Al met al heb ik een druk weekend. Dus de docent moet de deadline voor het opstel maar even uitstellen. Eerst deed ik mijn pyjama aan en vervolgens poetste ik mijn tanden. Daarna stapte ik in bed en uiteindelijk viel ik weer in slaap. Ik ben geboren in de 20e eeuw. Drie jaren later, in de 21e eeuw, is mijn broertje geboren.

Nog een kop websites

Mijn moeder wil groenten en fruit kopen. Verder brood en daarnaast wat broodbeleg en tot slot een paar toetjes. Ten eerste vind ik het heel erg leuk om naar school te gaan en ten tweede leer ik er veel van. Mijn vader houdt niet van winkelen, maar mijn moeder vindt het heel erg leuk. Mijn oom is heel erg avontuurlijk. Mijn tante daarentegen is websites helemaal niet avontuurlijk en wil niet graag nieuwe dingen beleven. Sam heeft, net als zijn neef, gekozen voor het kindermenu. Op mijn school zijn de regels dit jaar helemaal niet veranderd. Dit in tegenstelling tot de school van mijn zus. Daar zijn de regels veel strenger geworden.

Kopjeee websites

Als je eerst je huiswerk afmaakt (voorwaarde), gaan we straks naar opa en oma. Moeder vindt het goed dat Jesper nog even buiten gaat spelen, mits hij op tijd terug is voor het eten (voorwaarde). Eén keer schrok ik zo erg, dat ik mijn popcorn over mij heen gooide. Kortom, het was een hele spannende film. Het is al laat (uitspraak), dus moet Jippe naar bed (conclusie). Vanavond wil ik het niet laat maken, omdat ik morgen vroeg moet opstaan.

Steeds meer mensen gaan op de fiets naar de binnenstad (uitspraak). Dit komt doordat het parkeren steeds duurder wordt (verklaring)