Project omschrijving

Stilte, aandacht en schoonheid

Organisaties die zijn aangesloten bij Stadsklooster Haarlem organiseren diverse activiteiten op het gebied van stilte, aandacht en schoonheid, waarbij mensen de drukte van de stad even kunnen ontvluchten door stilte en bezinning. Stadsklooster Haarlem is een uniek concept, niet op één vaste plek in de stad, maar door de stad heen bewegend en met één doel: mensen inspireren door activiteiten te organiseren die je raken.

De wens is een sterke en trotse community te bouwen in de stad Haarlem; een beweging van mensen die openstaan voor verbinding en ontwikkeling. Met als middel een online platform waar een breed en prikkelend aanbod van activiteiten samenkomt en dat bezoekers in beweging brengt. Een plek waar geïnteresseerden op een toegankelijke en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met activiteiten die hen helpen op zoek te gaan naar stilte, aandacht en schoonheid in zichzelf of in hun eigen omgeving.

Wij ontwikkelden voor Stadsklooster Haarlem de nieuwe identiteit, een website en tal van communicatiemiddelen waarmee de community kan groeien.

Back to brands