Selecteer een pagina
Bespoke Supplies
Branding, Design, Website

Horloges met een vintage twist

Een aantal jaren geleden is Funcke een samenwerking aangegaan met Farid Froon (tegenwoordig eigenaar van Watchworks Haarlem) om een eigen horlogemerk te ontwikkelen. Uit deze samenwerking is Bespoke Supplies ontstaan, dat horloges aanbiedt die volledig handgemaakt zijn en waarvoor uitsluitend materialen van hoge kwaliteit worden gebruikt.

Ieder horloge een uniek product
Voor de horloges van Bespoke Supplies worden hoogwaardige materialen en producten van verschillende merken gebruikt. Het uurwerk is bijvoorbeeld van Seiko, evenals de horlogekast. Dit in combinatie met de verschillende vintage materialen die gebruikt worden voor de afwerking maakt dat ieder horloge een uniek product is. De kwaliteit van de horloges is dan ook hoog en wordt bewaakt door Farid Froon, een echte vakman en horloge expert met ruim 15 jaar ervaring.

Sold out!
De propositie is uniek: ieder horloge is samengesteld uit zorgvuldig gekozen hoogwaardige materialen waardoor het eindproduct altijd van eersteklas kwaliteit is én tegen een zeer aantrekkelijke prijs te koop. Er zijn limited runs gedaan van verschillende modellen van Bespoke Supplies (waarvan er geen enkele hetzelfde is!), waardoor de exclusiviteit hoog is. Binnen anderhalf jaar waren alle modellen van Bespoke Supplies wegens grote vraag uitverkocht, waarmee we kunnen spreken van een succes. Wij hebben voor Bespoke Supplies een website inclusief shop en een Instagram account in het leven geroepen waar de bijzondere horloges besteld konden worden.

Bekijk de website via www.bespokesupplies.nl