Selecteer een pagina
MPO Drift
Design, UX, Web development, Website

The Fast and the Furious

Het begon allemaal met The fast and the furious, een film uit 2001 die auto’s en racing in de levens van de jonge teamleden van MPO Drift introduceerde. Jaren later, in 2015, is MPO Drift opgericht. Het eerste en enige Nederlandse driftteam op Europees niveau. Het team bestaat uit negen personen en heeft de ambitie om de top van de drifting industry te bereiken en Nederland op de kaart te zetten!

Drifting?!
We hebben ons ondergedompeld in de wereld van drifting. Wat blijkt: Het driften in Nederland groeit enorm snel! Het is de jongste en snelst groeiende tak van autosport. Daarom ook de behoefte aan een website voor dit Nederlandse driftteam met de focus op snelheid, eenvoud én conversie.

Website
De nieuwe responsive website van MPO Drift werd dé plek waar het laatste nieuws, social media en het dynamische leven van de drifters samen komen. Kleurgebruik, typografie en krachtige actiebeelden zorgen voor een sterke branding en een internationale merkbeleving. Funcke ontwikkelde het concept en design van de website, een interactief platform voor nieuws, achtergrondinformatie en het volgen van de race ervaringen in de competities waar MPO Drift aan deelneemt.