Selecteer een pagina
Platform Bèta Techniek
Branding, Design, Website

Prijs die innovatie stimuleert

Voor de ontwikkeling van de Nederlandse kenniseconomie is het cruciaal dat er meer bètatechnici opgeleid worden. Het Platform Bèta Techniek richt zich – in opdracht van onder andere de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Economische Zaken – op het ontwikkelen van een sterk en groot aanbod aan technisch en exact opgeleide jongeren.

Het Platform Bèta Techniek initieerde de Pro-Motor award. Sinds 2016 wordt deze prijs jaarlijks uitgereikt aan een ambitieus idee van de Centra. In deze Centra werken onderwijs, bedrijfsleven en overheid samen om innovatieve oplossingen te vinden die de Nederlandse kenniseconomie versterken. Het Platform Bèta Techniek vroeg Funcke de complete branding van de Pro-Motor award te verzorgen. Het Platform wilde graag een hoogwaardige en moderne uitstraling voor de look and feel.

Funcke heeft de stijl van de Pro-Motor award ontwikkeld. Vervolgens is pro-motor-award.nl opgezet. Deze toegankelijke en aantrekkelijke website bevat alle benodigde informatie voor de Centra, studenten, docenten en ondernemers. Ook heeft Funcke een korte en krachtige animatiefilm ontwikkeld voor de kick-off van de campagne. Hierin wordt op een pakkende manier verteld wat de Pro-Motor award is en waar deze voor staat.

De eerste Pro-Motor award werd uitgereikt tijdens de General Assembly, het kennisevent voor publiek-private samenwerkingen. Een groot succes, zeker ook voor HighTechCentreDelft, dat met het project Ekolectric de award won.