Selecteer een pagina
Provincie Noord-Holland
Animation, Branding, Design, UX

Liefhebbers van water opgelet!

De zon schijnt en het water lonkt. Je hebt zin om naar buiten te gaan en iets leuks te doen. Maar wat? En waar? Op noord-hollandswater.nl vind je via je mobiel de beste ideeën wat je kunt doen op, in en aan het water. Funcke realiseerde Noord-Hollands Water in opdracht van provincie Noord-Holland en waterpartners.

De opdracht
Watersport en waterrecreatie zijn belangrijk voor de economie in Noord-Holland. Om de ontwikkeling van waterrecreatie te stimuleren is de Visie waterrecreatie 2030 uitgewerkt. Deze is tot stand gekomen samen met gemeenten, waterschappen, beherende partijen, belangenbehartigers, ondernemers en de waterrecreanten. Funcke kreeg de vraag na te denken om deze visie helder en toegankelijk te maken bij het grote publiek.

Noord-Hollands Water
Met alle informatie uit de visie ontwikkelden we een gebruiksvriendelijk online portal noord-hollandswater.nl. Met de beste ideeën voor watersportliefhebbers en handige informatie over wateractiviteiten op één plek. Een concrete toepassing en beleving van de visie om waterrecreatie te stimuleren.

De beste ideeën voor waterliefhebbers
Zoek je inspiratie, dan biedt Noord-Hollands Water ideeën en tips voor recreatie op, aan en in het water. Zoals varen met een fluisterboot of blokarten op het strand. Handig alle informatie op één plek: kaarten, aanbieders, adressen en routes. Wil je bijvoorbeeld een kanotocht maken, dan helpt Noord-Hollands Water je om kanoroutes en –verhuurders te vinden. Je klikt via je mobiel op een activiteit en je linkt direct door naar de desbetreffende website(s). Gemakkelijk en snel.

Alles wat je wilt weten inzichtelijk op één plek
. Wil je op een warme zomerdag lekker zwemmen met je kinderen, maar weet je niet zeker waar dat veilig kan? Noord-Hollands Water toont je een kaart met alle zwemlocaties in Noord-Holland. Je kiest de plek die je leuk lijkt en je ziet meteen of het water veilig is. En, ook fijn, welke voorzieningen er zijn, zoals toiletten, horeca of parkeergelegenheid.

Wat wil jij doen?
Dagje vissen, varen, strand, zwemmen, surfen of duiken? Ga voor ideeën en informatie naar noord-hollandswater.nl! Check nog even de weer-app op de site, wel zo prettig als je het water op gaat.